Verslag met foto’s van onze laatste zendingsreis

Napak ten noorden van Oeganda is met zijn verzengende temperaturen de meest droge en armste regio van het land. De mensen die er leven worden als outcasts beschouwd en behandeld. Ze zijn op zichzelf aangewezen terwijl deze regio is geplunderd en verarmt door oorlogen en geteisterd door epidemieën waaronder het HIV virus dat nog steeds zijn sporen laat.

De meeste straatkinderen komen uit Napak. In vele gevallen worden ze door mensenhandelaars verhandeld en misbruikt reeds op zeer jonge leeftijd. Bij ons bezoek aan de school waar onze kinderen in Napak intern verblijven bracht Anna haar getuigenis. Ze was amper 3 toen ze onder valse voorwendsels verhandeld werd aan mensenhandelaars. Als bedelslaaf onderging ze vele vormen van geweld en misbruik. Anna ontsnapte 4x aan haar beulen maar kwam steeds weer in handen van de handelaars. Tot op de dag dat zij gebroken in ziel en lichaam door het Koinoniateam opgemerkt werd…toen begon haar leven! Zoals u op de foto ziet stuikte ze op haar knieen en vielen de tranen op de grond..de herinnering maar ook de dankbaarheid!⚘️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top